Yhteystiedot

MediaDoc on perustettu vuonna 1988. Osakkeenomistajia Media Docilla on seitsemän, joista kaksi on yrityksiä. Hallituksen puheenjohtajana ja toimitusjohtajana toimii Heikki Kuutti.

Heikki Kuutti, FT

"Kun toimittaja kysyy, silloin vastataan."

Heikki Kuutti on tutkivaan journalismiin, datajournalismiin, median sääntelyyn sekä julkisuuslain mukaisten tietopyyntöjen ongelmiin erikoistunut tutkimuskoordinaattori Jyväskylän yliopistossa. Kuutti on ollut Jyväskylän yliopistossa muun muassa erikoistutkijana ja journalistiikan lehtorina sekä Suomen Akatemian tutkijatohtorina. Lisäksi hän on työskennellyt toimittajana mm. Keskisuomalaisessa ja ilmavoimien tiedotuspäällikkönä.

Markus Mykkänen, FT

"Päätös on media ja päätöksenteko on viestintää."

Markus Mykkänen on kokenut käytännön viestinnän ammattilainen. Hän on työskennellyt yli 10 vuotta tiedottajana, toimittajana, konsulttina, tutkijana sekä opettajana ja valmentajana. Markus on erikoistunut organisaation päätöksentekoon ja mediasuhteisiin liittyvään viestintään. Hän on väitellyt viestintähenkilöstön tuesta organisaation päätöksenteolle.

Aleksi Koski, FM

"Julkinen tieto on demokratian polttoainetta."

Aleksi Koski on julkisuuslain mukaisiin tietopyyntöihin erikoistunut projektitutkija Jyväskylän yliopistossa. Hän tarkastelee tietopyyntöjä ja niihin vastaamista sekä journalistin näkökulmasta tiedonhankintavälineenä että viranomaisen näkökulmasta kustannustehokkaasti toteutettavana virkavelvoitteena.

TJ Heikki Kuutti: heikki.kuutti@mediadoc.fi